Helping The others Realize The Advantages Of su tesisatçısı

Wiki Article

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta yardımcı cihaz olarak kullanılabilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli ve onarımı yapılmalıdır.

Bu nedenle, su kaçağına karşı dikkatli olmalı ve gerektiğinde profesyonel gardenım almalıyız.

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın su kaçağı tespit da tecrübesi çok önemlidir.

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi su kaçağı tespiti yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni su kaçağı tespit tercih etmeniz sizler için Bi su kaçağı tespit ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Bu değişikliğin su tesisatçısı sebebi boruların ek parçalarında yapılacak işleme göre değişmektedir. Temiz su tesisatlarında boru tamir masrafları a hundred and fifty TL nin üzerine çıkmamaktadır.

Report this wiki page